Personligt

Ting, jeg ville sige

Her til morgen savner jeg min mor og min far helt afsindigt…

Hvor er sorg dog en dobbeltsidet affære.
Det er ikke bare ren elendighed og svære dage.
Det er netop på de gode dage, hvor der er så mange ting, jeg gerne ville dele med dem, at de mangler mest.

Hvis de var her lige nu og her, ville jeg fortælle dem disse ting:

– Det går godt på mit nye arbejde. For det første er jeg sindssygt glad for at være raskmeldt. For det andet føler jeg, at jeg er ved at falde til, og mine kollegaer er søde og imødekommende. Specialet er omfattende, men SÅ spændende, og jeg lærer virkelig meget fra dag til dag

– Jeg har tabt mig 17,9 kg.. okay, vi runder op til 18 kg.. 🙂 siden min 30 års fødselsdag i september, og det gør mig så stolt og rolig, at jeg føler, jeg selv har kontrollen over min krop. At den gør, som jeg vil have, og at jeg når de mål, jeg sætter mig for.

– Endelig er jeg begyndt at føle mig hjemme i min lejlighed, Linderen. Jeg ville ønske, at Farson kunne se, hvor fin den er blevet efter renoveringen, og hvor dejlig haven er her i juni måned. Tænk at jeg lå ude i den have i barnevognen for 30 år siden.

– Det går stadig virkelig godt, egentlig bare bedre og bedre, med min ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *