Ukategoriseret

Status fra første feriedag

Det er feriedag 1, og jeg er sådan set bare lykkelig.
Jeg sov vildt længe i morges (til kl 9) og tog derefter ned at træne. Jep, min første træning i mange måneder. Repeat Fitness er mit center, og der var ikke særlig mange, hvilket føltes helt perfekt. Naturligvis var der dog den obligatoriske vægtløfter, der efter hvert pres smider vægtstangen ned i gulvet med et kæmpe støn. Lidt anstrengende, hvis man spørger mig. Okay, meget anstrengende. Det kunne dog alligevel ikke ødelægge mit humør. Rammstein i ørerne og vægte, der pressede mig lige til grænsen.

I min ferie har jeg planlagt at have fire træninger om ugen som 2-split styrketræning. Dvs at jeg opdeler træningen efter to kategorier, fx overkrop og underkrop (som også er tilfældet her). I det første indlæg skrev jeg om, at ferien var dedikeret træning hånd i hånd med afslapning. Det handler meget om, at jeg efter en arbejdsskade har rigtig ondt i lænden og bækkenet, og trods mine kun 32 år, føles min krop tung og træt og øm, når jeg vågner om morgenen. Det kommer jeg bare ikke til at acceptere. Så nu går jeg i gang med at gøre noget ved det.

I går var jeg til fysioterapi angående den arbejdsskade, og fysioterapeuten mener, at jeg kan træne smerterne væk. Han snakkede om dødløft, hipthrusters, etc., og jeg er jo bare solgt. Klassisk styrketræning med frivægte er min favorit.

Nu vil jeg tage mig et glas vin og se dårligt tv. Det bli’r jo ikke meget bedre.
God aften derude

 

Hits: 17

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *