Ukategoriseret

Velkommen

Hej og velkommen her til sitet.

Mit navn er Signe, og jeg vil fremover skrive her på Heart Work for at dokumentere mit (forventede) vægttab. Det er ikke første gang jeg har smidt et større antal kg, og det er muligt, at det heller ikke bliver den sidste. Selvom jeg lidt håber på, at jeg denne gang kan lære at finde et mere balanceret forhold til mad og motion – og holde vægten.

På 100 dage (altså fra mandag til 2. marts 2021) forventer jeg at tabe 10 kg.
Mit samlede vægttab på 26 kg håber jeg på at opnå på 300 dage (altså til 20. september 2021). Det svarer til et gennemsnitligt vægttab på 0,6 kg pr uge. Jeg må revidere det løbende.

Efter dette er det mit mål at lære at holde vægten. Ikke bare håbe på, at “nu er jeg slank, så nu giver det sig selv”, men i stedet lære at spise og leve på en måde, der hjælper mig med at bevare balancen. Min personlighed har en tendens til at søge yderpunkterne eller ekstremerne, så jeg forudser, at vægtvedligeholdelse vil blive den absolut største udfordring. Men nu får vi at se…. Forhåbentlig ved jeg meget mere om mig selv, når de 300 dage er omme.

Hvordan vil jeg gøre?

  • Almindelig mad med fokus på at minimere de hurtige kulhydrater
  • Kalorietælling med en ramme på 1600-1700 kcal/dagligt
  • Maks 3 glas vin ved udvalgte lejligheder
  • Ét ugentligt måltid, hvor jeg spiser akkurat det jeg vil (og derfor øger dagens kalorietal)
  • Nok vand!
  • Motion mindst 4 gange om ugen samt minimum en hurtig udstrækningsrutine hver morgen (pga nakkesmerter)
  • Massiv nedskæring på sodavand og kaffe, fordi min mave er begyndt at sige fra og danner alt for meget mavesyre og gør ondt
  • Ugentlig vejning, kropsmålinger og suk…. fotografier
  • Månedlig måling af kropsfedt og muskelmasse

That’s it.

Her på bloggen kommer jeg som minimum til at skrive en ugentlig status med kropsmål, billeder og diverse. Dog er min forventning, at jeg kommer til at have mere på hjerte og vil skrive næsten dagligt. Hver dag nummereres og viser således, hvor langt i mit projekt, jeg er kommet. På hjemmesiden vil du øverst i menuen kunne finde mine løbende resultater samt de kommende blogindlæg inddelt i uge efter uge – igen for overblikkets skyld 🙂

Du kan i øvrigt også finde mig på instagram med navnet @healthyheartwork hvis du er mere til det medie 🙂

Jeg håber, du har lyst til at læse med!
Mange hilsner fra Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *