Ukategoriseret

Write a blog – or it didn’t happen

Hej og velkommen herind på Heart Work by Signe
Mit navn er (…!) Signe, og dette er simpelt hen begyndelsen på mit langvarige ønske om at skrive en blog.
Blogfænomenet har efterhånden en noget dobbeltsidet klang over sig. Jeg husker dengang, hvor en blog i højere grad var personlige logbøger frem for middel til markedsføring og selvpromovering. Min selvoptagethed og iværksætterdrømme til trods, hører Heart Work for nu ind under første kategori. En digital dagbog hvor jeg kan dele det, der interesserer mig.

Om få dage begynder min SÅ-tiltrængte-sommerferie, og i år står den på staycation, relativt få planer og en masse træning. Lige for tiden føles min krop meget ældre end mine 32 år. Jeg har ondt om morgenen, når jeg vågner. Min mave fylder noget mere end sidste sommer. Og så føler jeg mig bare træt og uoplagt hele tiden.
Erfaringen fortæller mig, at træning – især styrketræning – er min mest direkte vej til at få det bedre.
Bedre søvn, bedre appetitregulering, følelsen af at være for sej, mere energi og selvfølgelig bare en stærkere krop, hvilket jeg elsker! Det er nok ét af de emner, der vil optage mig en del den første tid her på bloggen.

Andre interesser er i tiltagende grad privatøkonomi med fokus på forbrug, budgetplanlægning og opsparing. På sigt også investering. Langsomt men sikkert er jeg også begyndt at få en interesse for at leve mere for mindre, skille mig af med ting, jeg ikke bruger og indrette mig rart og roligt i mit liv. Jeg strikker, drømmer om at skrive mere, er ved at lære at sy, og så har jeg sat mig for at renovere et gammelt køkkenskab. Jeg vil lære at skrue hylder i væggen og mit seneste projekt er, at finde ud af at montere plisségardiner i hele lejligheden. Fuck. Den tid den sorg.

Udover at forsøge at lære nye ting, går der også ret meget tid på mit arbejde som sygeplejerske, energi på at være Storesøster med stort S til en autistisk ung mand, og ja, så skal jeg også lige finde mig selv og meningen med livet igen efter en større livskrise.
Én dag af gangen.

Nu er jeg på vej på nattevagt. God aften fra Brønshøj.

 

Hits: 30

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *